Linder VENEET ja KANOOTIT

YKSI FILOSOFIA – MONTA ILMENEMISMUOTOA

Linder veneet - veneile ekologisemmin

 

Nykyään puhutaan, täydellä syyllä, usein ja paljon ympäristöstä. Ympäristöä säästävistä tuotteista on tullut trendi. Meidän tuotteemme nojautuvat ja perustuvat kestävään filosofiaan, joka on muotoutunut useiden sukupolvien aikana Smoolannin maaperässä. Valmistamme fiksusti. Tuhlaamatta. Seuduillamme vuosisatoja kestänyttä ”trendiä” noudattaen. Kaiken lisäksi valmistamme veneemme ja kanoottimme alumiinista – materiaalista, joka jatkaa loputonta kiertokulkuaan.

 

ELÄ VAPAAMMIN

Tämän päivän yhteiskunnassa moni asia vaatii huomiotamme. Etenkin kilpailu materiasta. Status. Me kuitenkin uskomme, että kaikki tarvitsevat vapautta. Vapaus on käsite, joka voidaan tulkita monella tavalla. Meille se tarkoittaa tuotteita, jotka valitsemalla sinulle jää niin aikaa, voimaa kuin rahaa myös muuhun. Tuotteita, joiden materiaali tekee valinnastasi helpon. Kaikkialla, missä veneitämme ja kanoottejamme käytetään, ne tarjoavat mielestämme vapautta. Vapautta kaikkein yksinkertaisimmillaan. Kevyemmän etenemisen tuomaa vapautta. Yrityksemme perustamisesta lähtien olemme asettaneet käyttäjän toimintamme keskiöön. Veneillä on mielestämme esimerkiksi voitava soutaa kevyesti. Ja vakaasti. Eikä asia saa muuttua, jos ja kun kiinnität veneen perään moottorin. Meidän veneillämme se onnistuu, ne ovat kevyitä ja vaativat sen vuoksi vähemmän käyttövoimaa. Sinulta tai moottorilta.

 

VAKAAT, MERIKELPOISET JA TURVALLISET

Linder-vene on turvallinen. Siitä meillä on mustaa valkoisella. Mutta se ei vielä kerro, miltä sinusta tuntuu liikkua vesillä veneellämme. Sen me kuitenkin tiedämme, että tuotteemme ovat käytössä huolellisesti testattuja ja arvostettuja vakaasta ja turvallisesta rakenteestaan. Materiaalin ja hienosti muotoillun rungon yhdistelmä on tuonut meille useita ”luokkansa paras” -titteleitä.

 

TUOTTEET

Valmistamme tänä päivänä veneitä kahteen eri luokkaan, ja lisäksi kanootteja. Soutuveneillämme ja kanooteillamme on paljon yhteistä. Ne ovat äärimmäisen merikelpoisia ja silti kevyitä. Tuotteita, jotka houkuttelevat rauhallisiin hetkiin merelle ja muihin vesistöihin. Liukuvarunkoiset veneem- me, Arkip etunenässä, antavat lisää vauhtia elämyksillesi. Valitsitpa niistä minkä tahansa, moottorit pysyvät hieman pienempinä. Mutta vauhti samana!

 

Linder tuotteista lisää myös verkkokaupassamme ja valmistajan sivuilla:

https://linder.se/fi